Απάτη σε βάρος 64χρονης ημεδαπής στην Κρανιά Γρεβενών – Θανατηφόρο τροχαίο στη Φλώρινα

Μετά τα μάγια που “έλυσαν” σε Σταυρό και Ταξιάρχη, σειρά είχε τώρα η Κρανιά Γρεβενών. Ειδικότερα την Τρίτη (28-08) το πρωί στην Κρανιά Γρεβενών, δύο άγνωστες, ξεγέλασαν μία 64χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  οι δύο γυναίκες προσποιούμενες την πώληση καλαθιών, πλησίασαν την 64χρονη στο σπίτι της και με το πρόσχημα ότι μπορούσαν να ¨λύσουν τα μάγια¨ που είχαν γίνει σε συγγενικά της πρόσωπα και στην ίδια (!!!), την εξαπάτησαν και της απέσπασαν διάφορα κοσμήματα αξίας περίπου δύο χιλιάδων ευρώ (2000€) καθώς και το χρηματικό ποσό των έξι ευρώ (6€).

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Φλώρινα: Θανατηφόρο τροχαίο

Την Παρασκευή (31-08) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Αμυνταίου – Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος αλλοδαπός, υπήκοος FYROM, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 38χρονος Έλληνας υπήκοος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 64χρονου και τον τραυματισμό του 38χρονου καθώς και της 50χρονης αλλοδαπής επιβάτιδας του πρώτου οχήματος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.