Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τον χωρισμό της από τον Στρος-Καν επιβεβαίωσε η Αν Σινκλέρ

Σεπτέμβριος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μετά από μήνες φημών

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/E649FA54B8B0C79D526AD728D20AB44E.jpgΜετά από μήνες φημών, η (πρώην) σύζυγος του Ντομινίκ Στρος-Καν, Αν Σινκλέρ, επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Μιλώντας στην εφημερίδα Le Parisien, η κυρία Σινκλέρ είπε ότι είναι σε καλή διάθεση μετά τον χωρισμό της.

Φήμες ήθελαν την Αν Σινκλέρ, πλούσια κληρονόμο, η οποία πρόσφατα επέστρεψε στη δημοσιογραφία ως διευθύντρια σύνταξης του γαλλικού παραρτήματος της Huffington Post (ήταν παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου γαλλικού καναλιού μέχρι το 1997, που ο Ντομινίκ Στρος – Καν έγινε υπουργός Οικονομικών), να διώχνει τον πρώην ισχυρό άνδρα από το σπίτι τους στο κεντρικό Παρίσι τον περασμένο Μάιο.

Το ζεύγος είχε απειλήσει τον Ιούνιο με μήνυση το περιοδικό Closer που είχε δημοσιεύσει την είδηση του χωρισμού τους.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο 20 χρόνια και η Σινκλέρ, η οποία ερωτεύτηκε τον Στρος – Καν όταν του πήρε συνέντευξη, στάθηκε στο πλευρό του όταν εκείνος κατηγορήθηκε τον Μάιο του 2011 ότι επιχείρησε να βιάσει μια καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Το σκάνδαλο υποχρέωσε τον Στρος – Καν να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΔΝΤ και γκρέμισε τις ελπίδες του να θέσει υποψηφιότητα στις γαλλικές προεδρικές εκλογές τον Απρίλιο και Μάιο του 2012 με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το οποίο τελικά επικράτησε με τον Φρανσουά Ολάντ.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Σάββατο, Σεπτέμβριος 1st, 2012 at 20:02 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply