Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν την Πέμπτη οι ένστολοι

Σεπτέμβριος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αντιδρούν στα σχέδια για περικοπές

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/0B27B2E808EB5F459FCCEF2D08D39120.jpgΝέο ραντεβού στους δρόμους δίνουν την Πέμπτη οι ένστολοι, οι οποίοι στις 17:30 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, αντιδρώντας στα σχέδια για περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. «Για μας το στοίχημα δεν είναι να μείνει μόνο στο ευρώ η Ελλάδα, αλλά να είναι και ασφαλής ως χώρα. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με κάθε νόμιμο τρόπο» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Οι ένστολοι πραγματοποίησαν και την Παρασκευή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια συγκρότησαν πορεία και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή, όπου άνοιξαν πανό και φώναξαν συνθήματα.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους εκπρόσωποί τους έγιναν δεκτοί από τον γραμματέα της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, και τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Ξεχωριστή συνάντηση έγινε και με τον υπουργό Οικονομικών, Γ.Στουρνάρα, με τον οποίο θα έχουν και νέο ραντεβού τις προσεχείς ημέρες, όπως αναφέρουν οι ένστολοι σε ανακοίνωσή τους.

«Δυστυχώς αντί των ισοδύναμων μέτρων μας επιφυλάσσει νέες περικοπές, απαξιώνοντας όχι μόνο εμάς ως ανθρώπους και εκπροσώπους ενός σημαντικότατου θεσμού, αλλά και το ίδιο το πολιτικό σύστημα» τονίζουν, ξεκαθαρίζοντας ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

This entry was posted on Σάββατο, Σεπτέμβριος 1st, 2012 at 18:42 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply