Ανάμεσά τους και ο γιός του δημοσιογράφου Δημήτρη Κατσογιάννη

Οι δημοσιογράφοι της Δυτικής Μακεδονίας καταδικάζουμε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την δολοφονική και άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν την περασμένη Κυριακή πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα στην Βέροια, δυο νεαρά άτομα από την Κοζάνη, μεταξύ των οποίων ήταν και ο γιός του δημοσιογράφου συναδέλφου Δημήτρη Κατσογιάννη.

Η επίθεση αυτή, θύματα της οποίας θα μπορούσαν να ήταν τα παιδιά οποιασδήποτε ελληνικής οικογένειας, επιβεβαιώνουν δυστυχώς την παραδοχή ότι για την εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών χρειάζεται να διανυθεί πολύς δρόμος ακόμη, αφού ανεγκέφαλοι χούλιγκανς συνεχίζουν να «αλωνίζουν» ανεξέλεγκτα εντός και εκτός γηπέδων με τα γνωστά αποτελέσματα.

Καλούμε, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και στην σύλληψη των δραστών.

Οι Εργασιακοί Εκπρόσωποι των Δημοσιογράφων στη Δυτική Μακεδονία
Κώστας Δαβάνης
Κώστας Μαυρίδης

Η είδηση όπως γράφτηκε στο Πρώτο Θέμα:
Ομάδα χούλιγκαν από τη Βέροια επιτέθηκε σε δυο νεαρούς, μόνο επειδή το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας είχε πινακίδες… Λάρισας θεωρώντας πως πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού!

Τα θύματα δέχθηκαν τα ξημερώματα δολοφονική επίθεση από 5-6 άγνωστους, οι οποίοι τους χτύπησαν με αντικείμενα , κλωτσιές και γροθιές αποκαλώντας τους «γαύρους» μέχρι που το ένα από τα δύο παιδιά έμεινε αναίσθητο!

Από την αστυνομία εικάζεται ότι το επεισόδιο σχετίζεται με τον χθεσινό αγώνα της Βέροιας. Τα δύο παιδιά, μεταφέρθηκαν αιμόφυρτα στο νοσοκομείο Βέροιας όπου ο ένας εκ των δύο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.