ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΚΟ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Κρόκου από τον ξαφνικό και άδικο χαμό ενός 14χρονου παιδιού, το οποίο απεβίωσε από άγνωστα αίτια, πιθανώς παθολογικά.

Ο ανήλικος Ν. Σ. που είναι γιος ιερέα, έπαιζε χτες με τους φίλους του, όταν κατά τις 12.30 το μεσημέρι αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το αγόρι στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Ήταν όμως πολύ αργά, καθώς το παιδί ήταν κλινικά νεκρό. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν και ο 14χρονος κατέληξε.

Φως στο τραγικό αυτό περιστατικό και στα αίτια του θανάτου του 14χρονου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς χτες αργά το απόγευμα επρόκειτο να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Ο απροσδόκητος θάνατος του παιδιού βύθισε στο πένθος ολόκληρο το χωριό και πρώτα απ’ όλα την οικογένειά του. Ο 14χρονος είναι γιος του ιερέα Χ. Σ. ο οποίος υπηρετεί σε ενορία της Κοζάνης. Ο ιδιαίτερα αγαπητός ιερέας είχε τέσσερα παιδιά, αλλά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι με το δεύτερο σε ηλικία παιδί. Η κηδεία του θανόντος πρόκειται να γίνει σήμερα στον Κρόκο.

Χρήστος Βήττας  στον Πτολεμαίο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.