Απομένουν μόλις λίγες ώρες για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης, με φόντο τους ομίλους του Europa League, ωστόσο οι «ανεγκέφαλοι» οπαδοί φρόντισαν ο… επαναληπτικός των επεισοδίων της Τούμπας να γίνει λίγο νωρίτερα!

Όπως αποκάλυψαν αυστριακά Μέσα, περίπου 50 οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» και της Παρτιζάν, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε καφετέρια της Βιέννης, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες και καρέκλες προς το μέρος των θαμώνων, με αποτέλεσμα να σπάσουν οι τζαμαρίες του καταστήματος.

Από τα επεισόδια, τραυματίστηκε μία γυναίκα –ευτυχώς ελαφρά- ενώ δεν καταγράφηκε κάποια σύλληψη, καθώς η αστυνομία έφτασε στο χώρο, αφότου είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα.

Αυστηρότατα αναμένεται να είναι τα μέτρα στην (21.45 –OTE ΤV) σημερινή (Πέμπτη) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Βιέννη με την Ραπίντ, στη ρεβάνς του 2-1 της Τούμπας. Τα επεισόδια στο πρώτο ματς, σε συνδυασμό με τις τιμωρίες των δύο ομάδων και την παρουσία οπαδών του “Δικεφάλου” στο γήπεδο έχουν καταστήσει την αναμέτρηση Νο1 “επικίνδυνη” στη λίστα της UEFA από όλα τα ματς του Europa League!

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.