Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ευχαριστήριο μήνυμα των κατοίκων του Φελλίου

Αύγουστος 29th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μέτα την αποτελεσματική επέμβαση σας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26/08/2012 στο χωριό μας Φελλί Γρεβενών σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, καθώς και την ολονύχτια παραμονή σας στον τόπο του συμβάντος.

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος φελλίου και σύσσωμη οι χωριανοί μας αισθάνονται την ανάγκη να σας εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια τους και την ευγνωμοσύνη τους.

Επίσης ευχαριστούμε και τον δήμο Γρεβενών για την συμπαράσταση που μας έδειξαν όπου με την δική τους συνδρομή μαζί με το πεζοπόρο τμήματος της Περιφερειακής Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα χωματουργικά τους μηχανήματα έσπευσαν και βοήθησαν και αυτοί στην κατάσβεση της φωτιάς, πιστεύουμε να μας βοηθήσουνε και για την αναδάσωση που πρέπει να κάνουμε..

Ελπίζουμε το ανακριτικό της πυροσβεστικής να βρει τα αιτία της πυρκαγιάς.

Με ιδιαίτερη τιμή

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φελλίου

This entry was posted on Τετάρτη, Αύγουστος 29th, 2012 at 09:19 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply