Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας, στις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας. Οι κόποι μιας ολόκληρης σχολικής σταδιοδρομίας απέδωσαν καρπούς και εύχομαι το νέο ξεκίνημα της ζωής τους να είναι αντάξιο των προσπαθειών τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των παιδιών που ακόμα και σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στάθηκαν δίπλα τους και υλοποίησαν τα όνειρά τους αλλά και στους καθηγητές τους για τη σημαντική στήριξη καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Ωστόσο, δεν πρέπει να λησμονήσουμε τους μαθητές που παρά την προσπάθειά τους δεν κατάφεραν να επιτύχουν το σκοπό τους υπενθυμίζοντάς τους πως μια αστοχία δεν μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στη μελλοντική επαγγελματική και προσωπική τους καταξίωση.

Τέλος, με χαρά θα ήθελα να καλωσορίσω τους φοιτητές που επέλεξαν τμήματα των ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύουν στα Γρεβενά και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία τονίζοντας πως θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.