http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=641719&q=95Μήνυση κατά γνωστού Κοζανίτη, εκπαιδευτικού στο επάγγελμα, για σχολιό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Facebook κατέθεσε ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος!

Πιο συγκεκριμένα, η μήνυση εστιάζει σε σχόλιο που είχε αναρτήσει ο εν λόγω εκπαιδευτικός (ο οποίος έχει έντονη συμμετοχη σε Συλλόγους και Ομίλους της Κοζανης) στην προσωπική σελίδα του, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Top Channel “Mια εβδομάδα-Ένα Σάββατο”, στις 12 Μαϊου, στην οποία είχε εμφανιστεί ο τότε υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος.

Το σχόλιο (που, πάντως, ήταν άτοπο και χωρίς καμία βάση) του εν λόγω Κοζανίτη  είχε ως εξής: “Όσοι παρακολουθείτε την εκπομπή στο ΤΟΡ πείτε μου τη γνώμη σας αν ο Πάρις Κουκολόπουλος είναι νηφάλιος…” και προκάλεσε την οργή του Κοζανίτη πολιτικού, ο οποίος προσέφυγε στη δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί πως ο Πάρις Κουκουλόπουλος έχει καταθέσει επίσης μήνυση (η οποια προκλεί ουκ ολίγα σχόλια) κατά του Kozan.gr (όπως ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας η διεύθυνση του) για σχόλια αναγνωστών του, ενώ η μήνυση κατά του γνωστού Κοζανίτη εστάλη μαζί με την…πρώτη, στα γραφεία του ίδιου  site, κάτι που προκαλεί εντύπωση.

Διαβάστε ..φρέσκα σχόλια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.