Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών προς τους νέους φοιτητές…

Αύγουστος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας, στις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας. Οι κόποι μιας ολόκληρης σχολικής σταδιοδρομίας απέδωσαν καρπούς και εύχομαι το νέο ξεκίνημα της ζωής τους να είναι αντάξιο των προσπαθειών τους.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς των παιδιών που ακόμα και σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στάθηκαν δίπλα τους και υλοποίησαν τα όνειρά τους αλλά και στους καθηγητές τους για τη σημαντική στήριξη καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Ωστόσο, δεν πρέπει να λησμονήσουμε τους μαθητές που παρά την προσπάθειά τους δεν κατάφεραν να επιτύχουν το σκοπό τους υπενθυμίζοντάς τους πως μια αστοχία δεν μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στη μελλοντική επαγγελματική και προσωπική τους καταξίωση.

Τέλος, με χαρά θα ήθελα να καλωσορίσω τους φοιτητές που επέλεξαν τμήματα των ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύουν στα Γρεβενά και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία τονίζοντας πως θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών

Γεώργιος Δασταμάνης

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 28th, 2012 at 13:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply