Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διπλό μήνυμα Βενιζέλου για τα νέα μέτρα

Αύγουστος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

«Δεν θα ψηφίσουμε ο,τιδήποτε» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/06F891A528A345E540659A0A9EC8AC2A.jpgΔιπλό μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έστειλε σήμερα ο Βαγγέλης Βενιζέλος μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Ζήτησε από τον Πρωθυπουργό να μην φέρνει τους κυβερνητικούς εταίρους προ τετελεσμένων γεγονότων και από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μην χαράσσουν προσωπικές στρατηγικές και να μην συστήνουν «ψευτοομάδες», στους κόλπους του κινήματος.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος στάθηκε σήμερα κριτικά απέναντι στην κυβέρνηση Σαμαρά και τα επικείμενα σκληρά μέτρα.

Από τη μια πλευρά επαναβεβαίωσε την στήριξή του στον Πρωθυπουργό και από την άλλη ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα δώσει τη συγκατάθεσή του σε οποιαδήποτε προωθούμενη πολιτική.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε οτιδήποτε, ούτε έχουμε αναθέσει σε άλλους την ευθύνη να παίρνουν αποφάσεις και εμείς να παρακολουθούμε παθητικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ζητώντας να προηγούνται συνομιλίες με τους κυβερνητικούς εταίρους πριν από τις εξαγγελίες ώστε να μην έρχονται προ τετελεσμένων γεγονότων.

Η ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ περιελάμβανε μάλιστα και αιχμές για τη στάση που τηρούσε ο Αντώνης Σαμαράς προεκλογικά, υποστηρίζοντας πως τώρα πρέπει να είναι πιο συγκρατημένοι και φειδωλοί όσοι μιλούσαν μόνο για ανάπτυξη και ισοδύναμα μέτρα.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος λέγοντας ότι δεν χωράνε προσωπικές στρατηγικές και «ψευτοομάδες» εντός ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, ζήτησε παύση των βλαπτικών συζητήσεων για το μέλλον της Ελλάδας στο ευρώ

«Οι ευρωπαίοι εταίροι μας και οι Γερμανοί φίλοι μας ούτε μας έχουν χαρίσει τίποτα ούτε χάνουν τίποτα. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να χάσουν λεφτά, μόνο με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΟΛ

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 28th, 2012 at 12:11 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply