Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Φιλώτα Φλώρινας

Το Σάββατο (25-08) το βράδυ, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας συνέλαβαν στο Φιλώτα Φλώρινας έναν 54χρονο, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος, βρέθηκε συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους έξι κόμμα δύο (6,2) γραμμαρίων. Ακολούθως και συνεχιζόμενης της έρευνας, κοντά σε στάβλο ιδιοκτησίας του συλληφθέντα βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη μέσα σε γυάλινο βάζο, βάρους εβδομήντα τριών (73) γραμμαρίων, η οποία ανήκε στον ίδιο.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εβδομήντα εννέα κόμμα δύο (79,2) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας

Το Σάββατο επίσης (25-08) τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή – Φλώρινας 39χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ιταλίας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 39χρονος, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους δώδεκα (12) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.