Δηλώσεις Στυλιανίδη

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, Δευτέρα ή Τρίτη, θα μπορέσει η κυβέρνηση να ανακοινώσει τις δυνατότητες για την απορρόφηση περισσότερων παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, δήλωσε ουπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 984, ο κ. Στυλιανίδης εκτίμησε ότι τελικά θα απορροφηθούν το 70-80% των παιδιών, καθώς, όπως είπε, οι αιτήσεις έφθασαν τις 84.000, ενώ οι δυνατότητες σήμερα είναι για φροντίδα 43.000-45.000 παιδιών.

«Εδώ και λίγες ημέρες, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, που ‘τρέχει’ το πρόγραμμα στήριξης των βρεφονηπιακών, γίνεται μια προσπάθεια την οποία αξιολογούν οι δήμαρχοι, η ΚΕΔΕ, αυτές τις ημέρες, για να δούμε με ποιους πρακτικούς τρόπους θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε περισσότερα κονδύλια, να εξοικονομήσουμε δαπάνες από τις ήδη καταβαλλόμενες δαπάνες προς τους δήμους, για να πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό των εξυπηρετούντων» είπε ο κ. Στυλιανίδης.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.