http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/804B8521E55BAEA0E9E92044C72903C9.jpgΑντίστροφα μετρούν οι θαυμαστές των Red Hot Chili Peppers για τη μεγάλη συναυλία στις 4 Σεπτεμβρίου. Εδώ και αρκετό καιρό έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για την αρένα, ενώ η ανταπόκριση του κοινού είχε φανεί από τα πρώτα μόλις λεπτά της προπώλησης αφού, όπως σημείωσαν οι διοργανωτές, η ζήτηση έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα μέσω ίντερνετ.

Παράλληλα αρκετοί είναι και εκείνοι που έχουν περάσει από τα εκδοτήρια του Ticket House στην οδό Πανεπιστημίου.

Το ιστορικό συγκρότημα από το Los Angeles κλείνει πια 29 χρόνια μουσικής πορείας, ενώ στη χώρα μας θα φτάσουν ο Josh Klinghoffer, που πλέον έχει προστεθεί δίπλα στους Anthony Kiedis, Flea και Chad Smith, αντικαθιστώντας τον αγαπημένο του κοινού John Frusciante.

Οι Red Hot Chili Peppers ιδρύθηκαν στο Los Angeles το 1983. Το είδος της μουσικής του συγκροτήματος αποτελείται κατά κύριο λόγο από ροκ και funk καθώς και από στοιχεία από άλλα είδη όπως punk rock και psychedelic rock.

Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος είναι ο Anthony Kiedis (φωνή) και ο Michael “Flea” Balzary (μπάσο), μακροπρόθεσμα ντράμερ έγινε ο Chad Smith, και κιθαρίστας ο Josh Klinghoffer, που έγινε μέλος το 2009, μετά την αποχώρηση του John Frusciante.

Οι Red Hot Chili Peppers έχουν κερδίσει εφτά Grammy Awards και έχουν πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια άλμπουμ ανά τον κόσμο. Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση.

Τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος θα ανοίξουν τα συγκροτήματα AAAK (As Able As Kane) και Sunny Side Of the Razor. Οι AAAK «γεννήθηκαν» στα τέλη της δεκαετίας των ’80s στο Manchester – που εκείνη την εποχή αναφερόταν παντού ως MADchester – και στη σκηνή του κυριαρχούσαν μπάντες όπως οι Happy Mondays και οι Stone Roses.

Οι Sunny Side Of The Razor είναι το ελληνικό συγκρότημα που επιλέχθηκε από το management των RED HOT CHILI PEPPERS για να προετοιμάσουν το έδαφος για την παρθενική και πολυαναμενόμενη εμφάνιση του μεγάλου συγκροτήματος στην Ελλάδα. Πρόκειται για το συγκρότημα της γνωστής ηθοποιού Σάννυ Χατζηαργύρη.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής

PL1 (θύρες 1,35,2,34): 35 ευρώ
PL2 (Pitch – Αρένα): 45 ευρώ
PL3 (θύρες 4,6,30,32): 45 ευρώ
PL4 (θύρες 3,5,8,10,12,24,26,28,31,33): 65 ευρώ
PL5 (θύρες 7,9,11,13Α,23B,25,29):75 ευρώ
PL6 (Pitch-Front of Stage): 75 ευρώ

TΑ ΝΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.