Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας τα νεώτερα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αύγουστος 25th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δηλώσεις Στυλιανίδη

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, Δευτέρα ή Τρίτη, θα μπορέσει η κυβέρνηση να ανακοινώσει τις δυνατότητες για την απορρόφηση περισσότερων παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, δήλωσε ουπουργός Εσωτερικών Ευρυπίδης Στυλιανίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 984, ο κ. Στυλιανίδης εκτίμησε ότι τελικά θα απορροφηθούν το 70-80% των παιδιών, καθώς, όπως είπε, οι αιτήσεις έφθασαν τις 84.000, ενώ οι δυνατότητες σήμερα είναι για φροντίδα 43.000-45.000 παιδιών.

«Εδώ και λίγες ημέρες, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας και την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, που ‘τρέχει’ το πρόγραμμα στήριξης των βρεφονηπιακών, γίνεται μια προσπάθεια την οποία αξιολογούν οι δήμαρχοι, η ΚΕΔΕ, αυτές τις ημέρες, για να δούμε με ποιους πρακτικούς τρόπους θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε περισσότερα κονδύλια, να εξοικονομήσουμε δαπάνες από τις ήδη καταβαλλόμενες δαπάνες προς τους δήμους, για να πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό των εξυπηρετούντων» είπε ο κ. Στυλιανίδης.

ΔΟΛ

This entry was posted on Σάββατο, Αύγουστος 25th, 2012 at 08:06 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply