Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Άνδρας δάγκωσε μέχρι θανάτου κόμπρα στο Νεπάλ

25 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μετά από το δάγκωμα φιδιού
http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/384D1460D3064A1807D54E4037330963.jpgΈνας αγρότης από το Νεπάλ, τον οποίο δάγκωσε κόμπρα στο ρυζοχώραφό του, σκότωσε το φίδι, δαγκώνοντάς το επανειλημμένα. «Ένας γητευτής φιδιών μου είπε ότι εάν σε δαγκώσει φίδι, τότε το δαγκώνεις κι εσύ μέχρι να πεθάνει και τίποτα δεν θα σου συμβεί» δήλωσε ο Μοχάμεντ Σαλμοντίν στο BBC.

Καλού κακού βέβαια, ο άνδρας έσπευσε να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για το δάγκωμα του φιδιού.

Ο ίδιος δήλωσε ότι πήγε στο νοσοκομείο μετά τις πιέσεις της οικογένειάς του.

«Όταν κατάλαβα ότι με δάγκωσε φίδι, πήγα σπίτι, πήρα έναν φακό και είδα ότι ήταν κόμπρα. Έτσι το δάγκωσα μέχρι θανάτου» δήλωσε ο άνδρας. Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό 200 χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα του Νεπάλ, Κατμαντού.
Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον αγρότη για την πράξη του καθώς το ερπετό που σκότωσε δεν ανήκε στα προστατευόμενα είδη.

Εκτιμάται ότι ετησίως σημειώνονται στο Νεπάλ 20.000 περιστατικά δαγκώματος φιδιού, προκαλώντας περίπου 1.000 θανάτους.

This entry was posted on Σάββατο, 25 Αυγούστου, 2012 at 20:44 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply