Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πανελλήνιο ρεκόρ από τον Κώστα Φιλιππίδη στο επί κοντώ

Αύγουστος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

«Ιπτάμενος»

«Ιπτάμενος» -(Photo: Action Images)Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» στο επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης.

Ο Έλληνας ρέκορντμαν του αγωνίσματος σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα με 5.80, στη διάρκεια του Diamond League στίβου της Λοζάνης και κατέρριψε το δικό του 5.76 που σημείωσε πριν μια εβδομάδα στο μίτινγκ του Λαντάου στη Γερμανία.

Ο Φιλιππίδης ξεπέρασε το συγκεκριμένο ύψος με την τρίτη προσπάθεια, έχοντας περάσει με την πρώτη τα 5.55 και με τη δεύτερη τα 5.70.

Με αυτή την επίδοση, ο Φιλιππίδης πήρε την τέταρτη θέση, αφού απέτυχε τρεις φορές, στη συνέχεια, στα 5.92. Ετσι, παρέμεινε στους 2 βαθμούς, αλλά θα συμμετάσχει στον τελικό των μίτινγκ.

Πρώτος ήταν ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί, με το ίδιο ύψος, το οποίο, όμως, ξεπέρασε με την πρώτη του προσπάθεια, κάτι που ισχύει και για τον δεύτερο, τον Γερμανό Μάλτε Μορ και τον τρίτο, τον Βρετανό Στιβ Λιούις.

Παναγιώτης Βλαχαδάμης

This entry was posted on Παρασκευή, Αύγουστος 24th, 2012 at 15:26 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply