Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Βερολίνο: ψυχρή αντιμετώπιση της Ελλάδας από την Μέρκελ

Αύγουστος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ολάντ: η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της

Βερολίνο: ψυχρή αντιμετώπιση της Ελλάδας από την Μέρκελ

Λίγο πριν αρχίσει η συνάντησή της γερμανίδος καγκελαρίου κυρίας Ανγκελας Μέρκελ και του προέδρου της Γαλλίας κ. Φρανσουά Ολάντ, προέβησαν σε δηλώσεις προς του δημοσιογράφους.

Πρώτη τον λόγο πήρε η Μέρκελ η οποία ήταν ψυχρή όσον αφορά στο ελληνικό ζήτημα, ανέφερε ότι οι όποιες συζητήσεις για το χρέος πρέπει να γίνουν μετά το πόρισμα της τρόικας.

Από την δική του πλευρά ο Ολάντ, σημείωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της,επισήμανε ότι «θέλουμε να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη.

Οπως σημείωσαν οι δύο ηγέτες στην ατζέντα τους εκτός από την Ελλάδα και την κρίση στην Ευρωζώνη, σημαντική θέση κατέχει και η Συρία.

Εκτός του ζητήματος της Ελλάδας, στην οικονομική ατζέντα της συνάντησης Μέρκελ – Ολάντ κυριαρχεί επίσης το θέμα της τραπεζικής εποπτείας στην Ευρώπη με έμφαση στις ισπανικές τράπεζες

Μετά το τέλος της συνάντησής τους οι Μέρκελ και Ολάντ δεν προβήκαν σε δηλώσεις.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας θα συζητήσει με δημοσιογράφους, στην γαλλική πρεσβεία στο Βερολίνο.

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Παρασκευή, Αύγουστος 24th, 2012 at 01:28 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply