Η σύγκρουση μέσα στη σήραγγα της  Παναγιάς, στην Εγνατία Οδό, είχε μοιραία κατάληξη  – Ο 46χρονος ήταν πατέρας 3 παιδιών…

http://www.epiruspost.gr/images/stories/police/SHRAGGA_TROXAIO.jpgΤο μεσημέρι της Δευτέρας (20/8)  συγκρούστηκαν στην Εγνατία Οδό στη σήραγγα της Παναγιάς,  βυτιοφόρο με φορτηγό ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, και ο 46χρονος οδηγός από το φορτηγό ΙΧ βρέθηκε νεκρός χωρίς οι συνθήκες θανάτου να έχουν διαλευκανθεί πλήρως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm.gr, νεκρός είναι ο κρεοπώλης Παναγιώτης Χήτας  46 χρονών από το Ανήλιο, πατέρας 3 παιδιών, όπου δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά  στο  Μέτσοβο.   Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος αφού  όταν έφτασε το ασθενοφόρο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να του παράσχουν καμία βοήθεια. Οι συνθήκες του θανάτου διερευνώνται.

Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι και η σήραγγα της Παναγιάς παρέμεινε κλειστή στο ένα ρεύμα, καθώς είχε  “μπλοκάρει”  το βυτιοφόρο και αναζητήθηκε  τρόπος για την μετακίνηση και την απομάκρυνσή του.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Γρεβενών, που αρχικά απεγκλώβισε τον νεκρό οδηγό και στη συνέχεια καθ όλη τη διάρκεια των εργασιών μετατόπισης του βυτιοφόρου με ειδικά οχήματα και τη χρήση αφρού προς  αποφυγή σπινθηρισμών και πρόκληση πυρκαγιάς – έκρηξης, έπλυνε  το οδόστρωμα από τα υπολείμματα  του τροχαίου.

Αμέσως από τις τοπικές αρχές του Νομού Γρεβενών δόθηκε εντολή για κλείσιμο της σήραγγας και στα δύο ρεύματα και εκτροπή της κίνησης μέσω του παλιού δρόμου της Μηλιάς.

Τελικά η  κίνηση στην Εγνατία δόθηκε ξανά στις 20:30 περίπου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το  τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Star-fm.gr με πληροφορίες από το www.epiruspost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.