Με τον Βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ κ. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ Τιμολέων συναντήθηκε την Παρασκευή 17-8-2012 το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών όπου τον συνεχάρη και από κοντά για την πρόσφατη εκλογή του, καθώς επίσης τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα για συζήτηση και διάλογο.

Ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί των Γρεβενών τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο με κυρίαρχα αυτά που αφορούν το στεγαστικό ζήτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, τις μετακινήσεις στον Έβρο, τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας εκεί, καθώς και την πρόθεση υλοποίησης Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην περιοχή μας.

Ο κ. ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ αφού έλαβε υπόψη το σύνολο των προτάσεων και των παρατηρήσεων για τα ζητήματα που μας αφορούν, γνωστοποίησε τις κινήσεις στις οποίες ήδη είχε προβεί για την αντιμετώπιση ορισμένων από αυτά αποδεικνύοντας έμπρακτα το αληθινό και ισχυρό ενδιαφέρον του για την επίλυση τους, ενώ και από τις δύο πλευρές υπήρξε δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας προς επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.