http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/B07C1A4A68D3AC8A2204FC96CBA243B4.jpgΜία εβδομάδα πριν από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Νάπολι 3-0, απογοητεύοντας με την απόδοση του.

Ο Ολυμπιακός, είχε προβλήματα στην υκλοφορία της μπάλας, αλλά και τα γνωστά κενά στην άμυνα. Ετσι, η ιταλική ομάδα, κατάφερε από το πρώτο μέρος, να δημιουργήσει φάσεις για γκολ και άνοιξε το σκορ στο 24′ με τον Τζεμαιλί. Το 2-0 έγινε στο 47′ από τον Χάνσικ, ενώ ο Γκαμπερίνι στο 60′ πέτυχε το τρίτο γκολ της Νάπολι.

Στο β’ μέρος, οι Ερυθρόλευκοι, έδειξαν καλύτερη εικόνα, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ιταλική ομάδα.

Νάπολι: Ροζάτι, Μπρίτος, Αρόνικα, Βάργκας, Μάτζιο, Χάμσικ (64′ Ντοναντέλ), Τζεμαΐλι, Ινσίνιε, Καναβάρο, Καμπερίνι (46′ Μπεχράμι), Ινλέρ (64′ Γκαργκάνο).

Ολυμπιακός: Κάρολ, Μανιάτης, Παπάζογλου (46′ Κοντρέρας), Φέισα (46′ Γκρέκο), Τζιμπούρ, Χολέμπας, Σιόβας, Λυκόγιαννης (46′ Ιμπαγάσα), Τοροσίδης (79′ Φουστέρ), Αμπντούν (46′ Μήτρογλου), Μασάδο (74′ Μοντέστο).

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.