Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Τσιάβου

Αύγουστος 20th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/F8003024178A89F4BC7532B70169BF1E.jpgΗ Αλεξάνδρα Τσιάβου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και μη ολυμπιακών κατηγοριών που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Η Τσιάβου πήρε την πρώτη θέση με 7:32.37. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Μιχαέλα Τάουπε-Τράερ από την Αυστρία (7:37.04) και στην τρίτη η Αλένα Κριβασέγιενκα από τη Λευκορωσία (7:38.93).

«Ξύπνησα το πρωί και ήθελα το χρυσό μετάλλιο. Ηταν κάτι που δεν το είχα νιώσει μέχρι σήμερα Κατά τη διάρκεια του αγώνα επιχείρησα να τεθώ επικεφαλής. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένη και έτοιμη για οποιαδήποτε τακτική είχαν ετοιμάσει οι αντίπαλοι μου. Η ανάδειξη μου σε παγκόσμια πρωταθλήτρια με κάνει να αισθάνομαι πως δικαιώθηκαν οι κόποι μου» τόνισε η Τσιάβου

Η ελληνική κωπηλασία κατέκτησε άλλα δυο μετάλλια στο Πλόβντιβ. Το τετραπλό σκίφ ελαφρών βαρών ανδρών με τους Γιώργο Κόνσολα, Νίκο Αφεντούλη, Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του τελικού. Ακόμη, η δίκωπος των νεανίδων με τις Στυλιανή Κουμπλή και Κατερίνα Καλαμαρά πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

This entry was posted on Δευτέρα, Αύγουστος 20th, 2012 at 07:51 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply