http://2.bp.blogspot.com/-hCYEj1K0mlc/UC_jbduxL8I/AAAAAAAAvho/hoElBzRmF-M/s1600/P7120189.JPGΛιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο ήταν αρκετό για την Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να καταφέρει να εξιχνιάσει τη διπλή στυγερή δολοφονία με θύματα δύο Πολωνούς που αποκαλύφθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας. Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αστυνομικών είχαν στραφεί σε έναν 47χρονο συμπατριώτη τους και η έρευνα της υπόθεσης ήρθε να τις επιβεβαιώσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κηλίδες αίματος που ανήκουν στους δύο νεκρούς βρέθηκαν στα ρούχα του 47χρονου, ενώ και το σώμα του ήταν γεμάτο μελανιές προφανώς από την πάλη που προηγήθηκε. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς είχε πακετάρει κάποια λιγοστά υπάρχοντά του και ήταν έτοιμος να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αυτά αποδίδονται σε προσωπικές διαφορές μεταξύ θυμάτων και θύτη. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται οι τρεις να αποτελούσαν μέλη της ίδιας σπείρας που διέπραττε κλοπές και ληστείες και πιθανότατα δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά. Αλλωστε το τελευταίο χρονικό διάστημα οι περιπτώσεις που παραβατικοί αλλοδαποί συγκρούονται μεταξύ τους, επιφορτισμένοι από την ανέχεια, πληθαίνουν συνεχώς.

Στην προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικό ρόλο στο πώς εξελίχθηκε ο καβγάς μεταξύ των τριών ανδρών διαδραμάτισε και το ότι είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών.

Υπενθυμίζεται ότι η διπλή εγκληματική ενέργεια αποκαλύφθηκε ανήμερα της Παναγίας, λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, κοντά στον σταθμό Αττικής του ΗΣΑΠ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κάτοικοι της περιοχής «πάγωσαν» όταν αντίκρισαν επί της οδού Αδμήτου 82 το πτώμα ενός άνδρα να κείτεται μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών.

Οι περίοικοι, χωρίς να χάσουν χρόνο, ενημέρωσαν την Αστυνομία, που σύντομα έσπευσε στο σημείο και απέκλεισε την περιοχή. Κατά την έρευνα των αστυνομικών που ακολούθησε, εντοπίστηκαν ίχνη αίματος που οδηγούσαν στην είσοδο μιας πολυκατοικίας απέναντι από τον κάδο σκουπιδιών όπου βρέθηκε ο νεκρός άνδρας. Λίγες στιγμές αργότερα οι αστυνομικοί έντρομοι εντόπιζαν ένα ακόμα πτώμα μέσα σε ισόγειο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα καθώς η είσοδος ήταν μισάνοιχτη και διαπίστωσαν ότι το θύμα είχε δεχτεί πολλαπλά πλήγματα με μαχαίρι στο σώμα και κυρίως στον λαιμό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακριβώς με τον ίδιο άγριο τρόπο είχε δολοφονηθεί και ο άνδρας, τον οποίο ο 47χρονος Πολωνός είχε πετάξει μέσα στον κάδο επί της οδού Αδμήτου.

 

Νίκος Δεμισιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.