Χρυσή Αυγή: Ηταν γνωστός στις αρχές
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120818/low/newego_LARGE_t_1101_54099917.JPGΣτον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών μεταφέρθηκε πριν λίγο, υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, ο 29χρονος που φέρεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου στην Πάρο. Χθες ο 29χρονος κρατήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ραγδαίες αναμένεται πλέον να είναι οι εξελίξεις στις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που την περασμένη Παρασκευή και ύστερα από ληστεία που διέπραξαν στο υποκατάστημα της Alpha Bank στη Νάουσα της Πάρου, σκότωσαν εν ψυχρώ, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, τον 53χρονο οδηγό ταξί, Δημήτρη Μίχα.

Λίγo πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι το γενετικό υλικό του 29χρονου που κρατείται στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας της αστυνομίας, ταυτίσθηκε κατόπιν γενετικής εξέτασης DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ, με το γενετικό υλικό που άφησαν πίσω τους οι δράστες της ληστείας της Πάρου.

Ο 29χρονος, Ελληνας στην καταγωγή, εντοπίστηκε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μοναστηράκι, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ οι Αρχές εξετάζουν από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, πιθανή συμμετοχή του και σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ηδη από την Παρασκευή, οι Αρχές εκτιμούσαν ότι είχαν καταφέρει να προσδιορίσουν την ταυτότητα των τεσσάρων κακοποιών, οι οποίοι -όπως φαίνεται- έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο.

Ο ένας φέρεται ως σεσημασμένος «συνεργάτης» του διαβόητου Κ. Πάσσαρη και των αδελφών Παλαιοκώστα, ενώ οι άλλοι δύο έχουν πιθανότατα εμπλακεί και σε άλλες ληστείες. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία και ο τέταρτος κακοποιός, Ελληνας υπήκοος, έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία.

Σύμφωνα με το “Έθνος” η άρση απορρήτου των κλήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο κινητό που άφησαν πίσω τους οι ληστές, αλλά και η ανίχνευση αποτυπωμάτων και DΝA από το καπέλο, το μαντίλι και το αυτοκίνητο που βρέθηκαν μετά τη ληστεία αποτέλεσαν τα βασικά «κλειδιά» της έρευνας που όπως όλα δείχνουν, θα οδηγήσουν και στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Χρυσή Αυγή: Ηταν γνωστός στις αρχές
«Ο εκτελεστής της Πάρου ανήκει στην ένοπλη πτέρυγα της άκρας αριστεράς, η οποία εδώ και δεκαετίες δολοφονεί εν ψυχρώ αθώους Έλληνες πολίτες. Παρ’ ότι ο δράστης ήταν πασίγνωστος στις Αρχές και είχε επανειλημμένως προσαχθεί για υποθέσεις τρομοκρατίας, κυκλοφορούσε ελεύθερος για να διαπράττει ληστείες και δολοφονίες. Η οργάνωση “Πυρήνες της φωτιάς” είναι αυτή που το 2009 κατέστρεψε με βόμβα μεγάλης ισχύος τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρ. Αυγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.