http://www.dimokratianews.gr/sites/default/files/xapia0254.jpg?1339006610Με σκληρά ναρκωτικά «γιόρτασαν» τον Δεκαπενταύγουστο νεαροί που συμμετείχαν σε beach party στην πασίγνωστη παραλία Φαλάσαρνα του Κισσάμου Χανίων. Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 31χρονο ιατρό από την Αθήνα και έναν 28χρονο Ρουμάνο, οι οποίοι είχαν πάει στο πάρτι «φορτωμένοι».

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και αστυνομικοί από τον Αποκόρωνα πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση στην παραλία, την ώρα που το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη. Οι έλεγχοι που διενήργησαν έβγαλαν «λαβράκι», καθώς διαπίστωσαν ότι ένας 31χρονος από την Αθήνα και ένας 28χρονος Ρουμάνος είχαν στην κατοχή τους διάφορα είδη ναρκωτικών ουσιών. Οι αστυνομικοί, συγκεκριμένα, εντόπισαν στα πράγματά τους μικροποσότητα χασίς, τρία έτοιμα τσιγαριλίκια, τεμάχια χαρτιού εμποτισμένα με την ισχυρή παραισθησιογόνα ουσία LSD και αμφεταμινούχα χάπια τύπου ecstasy. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών, καθώς και μια συσκευή εκτόξευσης δακρυγόνου – αναισθητικού αερίου (σ.σ.: σπρέι πιπεριού).

Οπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος ιατρός, με έδρα την Αθήνα, είχε μεταβεί προ ημερών στην Κρήτη και παραθέριζε στα Χανιά, ενώ από την προανάκριση που διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων φαίνεται να προκύπτει ότι διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον δεύτερο συλληφθέντα. Ο γιατρός και ο Ρουμάνος οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον χώρο επιπλέον ποσότητες ναρκωτικών -χάπια και χασίς-, τα οποία οι κάτοχοί τους ξεφορτώθηκαν όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων. Κατά την επιχείρηση δεν έγιναν άλλες προσαγωγές ή συλλήψεις και το beach party, που διοργανώνεται κάθε χρόνο αυτή την περίοδο στην όμορφη παραλία, συνεχίστηκε κανονικά.

Να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις με στόχο τους καλλιεργητές χασίς συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στην Κρήτη. Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο εντοπίστηκε φυτεία με 135 δενδρύλλια ύψους έως και 2,5 μέτρων στο διαμέρισμα Καπετανιανών του Δήμου Γόρτυνας, ενώ την προηγούμενη μέρα εκριζώθηκαν 148 δένδρα ύψους έως και 4 μέτρων (!) από περιοχή του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Κώστας Καντούνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.