http://news247.gr/eidiseis/politiki/article1895623.ece/ALTERNATES/w460/papandreo170812.jpgΤην ώρα που η ελληνική κοινωνία εξαθλιώνεται καθημερινά εξαιτίας των καταστροφικών επιλογών του, ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει -αμετανόητος- να προκαλεί. Αφού στη διάρκεια των προηγούμενων εβδομάδων πήγε σε όλα σχεδόν τα νησιά του Αιγαίου τρώγοντας, καλοπερνώντας και κάνοντας το (αγαπημένο του) κανό, συνεχίζει τις τελευταίες ημέρες τις (ατελείωτες) διακοπές του στα Χανιά.

Οπως φαίνεται μάλιστα, επέλεξε να συνδυάσει την παραμονή του στην Κρήτη με τη χλιδή. Σύμφωνα με τοπικά ενημερωτικά μέσα, ο κ. Παπανδρέου διαμένει με τη σύζυγό του στο Κολυμπάρι σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, που είναι απλησίαστο για τους απλούς πολίτες, αφού η σουίτα του για δύο άτομα στοιχίζει 1.020 ευρώ τη βραδιά και το απλό δωμάτιο έως και 350 ευρώ τη βραδιά.

Το Κολυμπάρι, μία από τις πιο τουριστικές περιοχές, βρίσκεται 23 χλμ. δυτικά των Χανίων. Και το πεντάστερο ξενοδοχείο (Avra Imperial Beach Resort & Spa) που επέλεξε ο κ. Παπανδρέου προσφέρει μαγικές ανέσεις, είναι χτισμένο μέσα σε τεράστιους κήπους, διαθέτει πισίνα μεγέθους 1.500 μ² με pool bar στο κέντρο και βρίσκεται δίπλα στην παραλία. Προσφέρει υπερσύγχρονα δωμάτια, με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα, καθώς και ευρύχωρη βεράντα με υδρομασάζ. Από το ξενοδοχείο που θα επέλεγε ο κ. Παπανδρέου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν το υπερσύγχρονο γυμναστήριο και το Wi-Fi παντού, ενώ διατίθενται ακόμα χαμάμ, εσωτερική πισίνα κτλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο κ. Παπανδρέου έφτασε στο θέρετρο (με τη συνοδεία της φρουράς του) το μεσημέρι της Δευτέρας, προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ενώ μέχρι και χθες το απόγευμα επιβεβαιωνόταν -σε όποιον τηλεφωνούσε- η παραμονή του εκεί. Ο κ. Παπανδρέου μάλιστα φέρεται -πάλι από τοπικά ΜΜΕ- να βρίσκεται στο νησί ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά να διέμεινε τις πρώτες ημέρες σε παραθαλάσσιο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την παραλία Μπάλος, σε απομονωμένο σημείο.

Ο κ. Παπανδρέου απολαμβάνει τις διακοπές του λίγο πριν ο δημόσιος βίος επανέλθει στον κανονικό ρυθμό του. Και ήδη προ ημερών ο οικονομικός εισαγγελέας Γρ. Πεπόνης διέταξε έρευνα για τις καταγγελίες του πρώην εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ Παν. Ρουμελιώτη ότι ο κ. Παπανδρέου γνώριζε από την αρχή ότι το οικονομικό πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα δεν είχε κανένα περιθώριο επιτυχίας. Τώρα εκκρεμεί η κλήση του κ. Ρουμελιώτη από τον εισαγγελέα και εν συνεχεία του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού…

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.