Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη για Αστυνομικά θέματα και συμμετοχή σε σύσκεψη για το Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών Δεσκάτης

Αύγουστος 15th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το πρωί της Δευτέρας 13 Αυγούστου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης συνοδευόμενος από το σύμβουλο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη (για τεχνικά θέματα), κ. Βασίλειο Πλακιά επισκέφτηκαν τη Σχολή Αστυφυλάκων / Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία κατασκευής του νέου κτιρίου που βρίσκεται εντός του οικοπέδου της Σχολής. Παρόντες ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών κ. Θεόφιλος Σούλτης και ο αναπληρωτής Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Αστυν. Α’ κ. Χρήστος Ζαμπούρας.

Αμέσως μετά, μετέβησαν στο κτίριο του πρώην ΚΕΓΕ Γρεβενών (ΟΓΕΕΚΑ ¨Δήμητρα¨) με σκοπό να εξεταστούν οι δυνατότητες άμεσης αξιοποίησης του κτιρίου, προκειμένου να δρομολογηθεί η μετεγκατάσταση υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών. Έγινε μια πρώτη εκτίμηση και προσδιορίστηκε ένα χρονοδιάγραμμα πιθανής υλοποίησης μέσα στο Α’ εξάμηνο του 2013.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης, όπου εξετάστηκαν τεχνικά θέματα βελτίωσης των κτιριακών εγκαταστάσεων οι οποίες κρίνονται απολύτως αναγκαίες.

Στη συνέχεια συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Δεσκάτης, όπου συζητήθηκε κυρίως το θέμα του Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών στη Δεσκάτη.

Στη σύσκεψη, συζητήθηκαν οι παράμετροι που επηρεάζουν την πορεία του έργου, όπως: θέματα ασφάλειας, συνθήκες υγιεινής διαβίωσης των μεταναστών, καθαριότητας, σίτισης και όλα τα τεχνικά θέματα (ύδρευση, αποχέτευση, ηλεκτροδότηση κλπ).

Αμέσως μετά έγινε αυτοψία στο χώρο, όπου προβλέπεται να δημιουργηθούν οι εγκαταστάσεις και αποφασίστηκε η άμεση συνδρομή των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, η οποίες θα συμβάλλουν σημαντικά στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δεσκάτης κ. Γεώργιος Παπαντωνίου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Δεσκάτης κ. Δημήτριος Πέτσας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καραστέργιος, στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου Δεσκάτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Γρεβενών και Αξιωματικοί Υπηρεσιών του Α.Τ Δεσκάτης.

Γραφείο Τύπου
Βουλευτή Γρεβενών
Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Τετάρτη, Αύγουστος 15th, 2012 at 12:04 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΣΚΑΤΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply