Ο κ. Κ. Σπυρόπουλος διορίζεται γενικός διευθυντής τηλεόρασης

http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/static/12/08/14/spyropoulos.jpgΣτη θέση του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης της ΕΡΤ τοποθετήθηκε με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Σπυρόπουλος. Με την ίδια απόφαση ο γενικός συντονισμός του τηλεοπτικού προγράμματος ανετέθη στον κ. Τζώνη Καλημέρη.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο όρισε τα μέλη του Δ.Σ. κ. Χάρη Παπαδόπουλο ως πρόεδρο της Οικονομοτεχνικής Επιτροπής και την κυρία Αννα -Έννυ Μαγιάση ως πρόεδρο του Τεχνικού Συμβούλιου. Ως αντιπρόεδρο του Δευτεροβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου όρισε τον κ. Τζώνυ Καλημέρη και ως μέλη τον κ. Τέλη Σαμαντά και την κυρία Μαγιάση.

Ακόμα το Δ.Σ. αποφάσισε την ανάθεση του ελέγχου της σύμβασης για το Champions League σε ειδικό νομικό γραφείο, το οποίο και θα εκδώσει τη σχετική γνωμοδότηση.

Με την ίδια απόφαση προσλαμβάνονται στην ΕΡΤ τρεις ειδικοί σύμβουλοι  και συγκεκριμένα ο κ. Χαράλαμπος Σταθάκης (οικονομικός σύμβουλος), η κυρία Χρυσάνθη Μακρή (με αρμοδιότητα τις προτάσεις στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ) και ο κ. Πέτρος Κοντραφούρης (για θέματα προγράμματος). Τέλος, αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Μάνου Καμπανέλλη ως διευθυντή του Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου, καθώς και την τοποθέτηση του κ. Ευστράτιου Μπαλή στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή ειδήσεων, ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.