Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νέα πρόσωπα στην ΕΡΤ

Αύγουστος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

 

Ο κ. Κ. Σπυρόπουλος διορίζεται γενικός διευθυντής τηλεόρασης

http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/static/12/08/14/spyropoulos.jpgΣτη θέση του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης της ΕΡΤ τοποθετήθηκε με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ο δημοσιογράφος κ. Κώστας Σπυρόπουλος. Με την ίδια απόφαση ο γενικός συντονισμός του τηλεοπτικού προγράμματος ανετέθη στον κ. Τζώνη Καλημέρη.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο όρισε τα μέλη του Δ.Σ. κ. Χάρη Παπαδόπουλο ως πρόεδρο της Οικονομοτεχνικής Επιτροπής και την κυρία Αννα -Έννυ Μαγιάση ως πρόεδρο του Τεχνικού Συμβούλιου. Ως αντιπρόεδρο του Δευτεροβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου όρισε τον κ. Τζώνυ Καλημέρη και ως μέλη τον κ. Τέλη Σαμαντά και την κυρία Μαγιάση.

Ακόμα το Δ.Σ. αποφάσισε την ανάθεση του ελέγχου της σύμβασης για το Champions League σε ειδικό νομικό γραφείο, το οποίο και θα εκδώσει τη σχετική γνωμοδότηση.

Με την ίδια απόφαση προσλαμβάνονται στην ΕΡΤ τρεις ειδικοί σύμβουλοι  και συγκεκριμένα ο κ. Χαράλαμπος Σταθάκης (οικονομικός σύμβουλος), η κυρία Χρυσάνθη Μακρή (με αρμοδιότητα τις προτάσεις στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ) και ο κ. Πέτρος Κοντραφούρης (για θέματα προγράμματος). Τέλος, αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Μάνου Καμπανέλλη ως διευθυντή του Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου, καθώς και την τοποθέτηση του κ. Ευστράτιου Μπαλή στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή ειδήσεων, ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ).

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 14th, 2012 at 22:49 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply