Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αστυνομικός από τα Γρεβενά, έβγαλε πιστόλι σε bar της Αλεξανδρούπολης

Αύγουστος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Επεισόδιο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε bar με γυναίκες στην Αλεξανδρούπολη

Ένας 42χρονος άντρας πήγε στο συγκεκριμένο μαγαζί και αφού διασκέδασε πίνoντας τα ποτά του, αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό!

Την στιγμή εκείνη προκλήθηκε ένα μικροεπεισόδιο μεταξύ του δράστη και του υπεύθυνου του μαγαζιού και στη συνέχεια ο 42χρονος έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι και απείλησε τους θαμώνες και το προσωπικό του bar.

Πελάτες του καταστήματος κατάφεραν άμεσα να τον αφοπλίσουν χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί. Οι άνδρες της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο που έλαβε χώρα το γεγονός και συνέλαβαν τον 42χρονο άντρα.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, ο δράστης (Ι.Μ.) είναι αστυνομικός από τα Γρεβενά και βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη στο πλαίσιο της επιχείρησης ‘Ξένιος Ζευς’. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πλέον τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

www.e-evros.gr

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 14th, 2012 at 13:34 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply