Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Μαζί τα φάγαμε (mazi-ta-fagame.gr)» επί πληρωμή

Αύγουστος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ο Πάγκαλος χρεώνει 3,99 ευρώ (!) το e-book του

Όποιος θέλει να μάθει εάν τελικά  “τα φάγαμε όλοι μαζί’», σύμφωνα με τον Θ. Πάγκαλο, θα πρέπει να (τον) πληρώσει κι από πάνω! Το κόστος του ομότιτλου e-book του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει σήμερα, ανέρχεται στα 3,99 ευρώ (!), ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο πού θα καταλήξουν οι εισπράξεις και ποιο ποσοστό τους θα καταλήξει στην τσέπη του κ. Πάγκαλου.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι τουλάχιστον στην πρώτη έκδοση του βιβλίου (καθώς έχει προαναγγείλει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες!) οι αναγνώστες δεν πρόκειται να διαβάσουν ονόματα πολιτικών που ενεπλάκησαν σε «σκάνδαλα».

Αντιθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η “Δημοκρατία” , ο κ. Πάγκαλος μέσα στις σελίδες πλέκει το εγκώμιο τόσο στον Αλέκο Παπαδόπουλο όσο και στον Στέφανο Μάνο, γράφοντας ότι, παρόλο που τόλμησαν και είπαν την αλήθεια στον λαό, το πολιτικό σύστημα τους τιμώρησε και τους έθεσε στο περιθώριο. Ετσι, ο μόνος που δέχεται τα πυρά του πρώην αντιπροέδρου των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου είναι ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος όμως ήδη βρίσκεται προφυλακισμένος για την υπόθεση με τις περιβόητες μίζες από τα εξοπλιστικά.

Στο μεταξύ, στον πρόλογό του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αντιπρόεδρος διευκρινίζει ότι «η ευθύνη ξεκινάει από πάνω προς τα κάτω». Εντούτοις δεν δείχνει καμία διάθεση να αποκαλύψει τις ευθύνες όσων μετείχαν στις κυβερνήσεις της Μεταπολίτευσης, αλλά στέκεται επιδεικτικά σε αυτές των πολιτών.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, εάν διαβάσει κάποιος τις μαρτυρίες που υπάρχουν στον ιστότοπο mazi-ta-fagame.gr, θα διαπιστώσει ότι ο κ. Πάγκαλος τα ακούει από τους πολίτες. Σε αυτό συνηγορεί μάλιστα και το γεγονός ότι από τη διαδικτυακή ψηφοφορία μόλις το 42% υιοθετεί το πόνημά του. Σε ό,τι αφορά τις μαρτυρίες, όπως αποκάλυψε χθες η «κυριακάτικη δημοκρατία», περίπου η μία στις τρεις είναι άκρως υβριστική τόσο για το ίδιο προσωπικά όσο και για την περίφημη φράση του, που φυσικά θα μείνει αρνητικά στην Ιστορία!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 14th, 2012 at 08:57 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply