Το ενθύμιο παραλίγο να βγει ξινό στον Μπολτ
http://www.newsbeast.gr/files/temp/828E99279A984FB01F181916086F1577.jpgΟι μαγικοί σπρίντερ της Τζαμάικα φύλαξαν το καλύτερο για το τέλος, συντρίβοντας το παγκόσμιο ρεκόρ στη σκυταλοδρομία 4×100μ. Με τελευταίο δρομέα τον ανίκητο Γιουσέιν Μπολτ, η ομάδα της Τζαμάικα τερμάτισε πρώτη με 36.84 και έπεισε τους πάντες ότι είναι η απόλυτη κυρίαρχος.

Δεύτεροι τερμάτισαν οι Αμερικανοί, ενώ οι Καναδοί που τερμάτισαν τρίτοι ακυρώθηκαν λόγω λανθασμένης αλλαγής και χάνουν το χάλκινο μετάλλιο που πήγε στην ομάδα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Το ενθύμιο παραλίγο να βγει ξινό στον Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ κατάφερε τελικά να πάρει μαζί του τη σκυτάλη της απίστευτης κούρσας των 4×100 μ., αλλά η εξασφάλιση του ενθυμίου δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Αμέσως μετά τον τερματισμό και το παγκόσμιο ρεκόρ, μία κριτής πλησίασε τον Μπολτ για να του πάρει τη σκυτάλη, όπως υπαγορεύει ο κανονισμός. Ο άνθρωπος-αστραπή την αγνόησε και συνέχισε το γύρο του θριάμβου. Λίγο αργότερα, ένας δεύτερος κριτής ζήτησε τη σκυτάλη από τον Μπολτ, ο οποίος δυσανασχέτησε μεν, ενέδωσε δε.

Το θέμα λύθηκε μετά από λίγα λεπτά, όταν η πρώτη κριτής πήγε και έδωσε στον Μπολτ το πολυπόθητο σουβενίρ.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η ομάδα της Τζαμάικα ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε ποια ήταν η φράση που τον έκανε να αφήσει τις… μαγκιές και να δώσει τη σκυτάλη στον κριτή που τη ζήτησε.

«Μου είπαν ότι αν δεν επέστρεφα τη σκυτάλη, η ομάδα μας θα ακυρωνόταν», είπε και έλυσε τις απορίες!

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.