Ομολογίες που σοκάρουν από τη δικογραφία για την υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης της 15χρονης Μυρτούς στην Πάρο φέρνει στο φως ο «Τύπος της Κυριακής».

Ο 21χρονος δράστης εμφανίζεται ψύχραιμος και ομολογεί νηφάλιος με λεπτομέρειες τις φρικιαστικές πράξεις του. «Με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή η ψυχραιμία του. Με τον πιο ήρεμο τρόπο επιβεβαίωσε τα όσα έκανε. Θυμόταν τα πάντα. Ύστερα, όταν του προσέφερα έναν καφέ ή κάτι να φάει, μου είπε ότι νηστεύει», λέει στον «ΤτΚ» η συνήγορος υπεράσπισής του.

Ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση, αναφέρει ότι ένας στους εκατό εγκληματίες περιγράφουν με τόσο απλανές βλέμμα μία τόσο βάναυση κακοποίηση. Αίσθηση προκάλεσε ότι λίγη ώρα μετά την επίθεση σε βάρος της άτυχης κοπέλας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αττικό Νοσοκομείο, ο Πακιστανός επέστρεψε στο ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν και συνέχισε το πότισμα.

«Πέταξα το κινητό τηλέφωνο που της είχα κλέψει και γύρισα στο ξενοδοχείο. Έκανα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Ενας φίλος μου με ρώτησε αν έχει συμβεί κάτι και του απάντησα αρνητικά. Πήγα στο δωμάτιό μου και έπλυνα τα λερωμένα ρούχα μου γρήγορα. Μετά κατέβηκα στον κήπο και άρχισα να ποτίζω τα λουλούδια. Όσοι με είδαν δεν κατάλαβαν τίποτα», αναφέρει ο 21χρονος στην ομολογία του.

Τύπος της Κυριακής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.