Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Χτενίζουν» όλα τα νησιά αστυνομικοί

12 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Τηλεφωνική γραμμή από την ΕΛ.ΑΣ. για πληροφορίες
http://www.newsbeast.gr/files/temp/4A23D948CB201B55E5C2AA311BAEE956.jpgΑνθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές και λιμενικές Αρχές για τον εντοπισμό των ληστών που νωρίτερα το πρωί μπήκαν μέσα στo υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και κατά τη διαφυγή τους ο ένας εξ αυτών δολοφόνησε έναν άτυχο, 53χρονο πολίτη.

Ανώτεροι αστυνομικοί με ειδικά κλιμάκια που έχουν μεταβεί από τη Σύρο αλλά και αυτούς που αναμένουν από την Αθήνα αυτή την ώρα παίρνουν καταθέσεις από τους υπαλλήλους της τράπεζας. Οι πληροφορίες που έρχονται από το νησί λένε ότι κανένας από τους εργαζομένους δεν έχει βγει από το υποκατάστημα.

Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί υπό την καθοδήγηση ανωτέρων τους «χτενίζουν» όλα τα πιθανά σημεία τόσο στο νησί της Πάρου (μήπως οι δράστες παραμένουν εκεί). Εκτός αυτού, οι συνάδελφοί τους στα γύρω νησιά (λιμενικοί και αστυνομικοί) έχουν πάρει εντολές να περιπολούν τόσο κοντά στα λιμάνια όσο και μέσα στις πόλεις μήπως οι δράστες έχουν καταλήξει εκεί για να κρυφτούν.

Αστυνομικές πληροφορίες που έρχονται από την Πάρο, για την ώρα τουλάχιστον, δεν επιβεβαιώνουν τον εντοπισμό φουσκωτού σκάφους.

Πάντως, η ηγεσία της Αστυνομίας έδωσε στη δημοσιότητα τον τηλεφωνικό αριθμό 2106411111 (ο ίδιος ήταν και για πληροφορίες για την 15χρονη Μυρτώ) προκειμένου οι πολίτες να καλούν για να συμβάλλουν στο δύσκολο έργο της ΕΛ.ΑΣ.

This entry was posted on Κυριακή, 12 Αυγούστου, 2012 at 16:44 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply