Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη

11 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Αυγούστου, ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, υποδέχθηκε στο γραφείο του εκπροσώπους των μόνιμων υπαλλήλων του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα του χιονοδρομικού κέντρου και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη βελτίωση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, επισκέφτηκε τους Μαυραναίους, το Μαυρονόρος, το Κοσμάτι, την Αλατόπετρα και τους Φιλιππαίους, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους, άκουσε τα προβλήματα τους και αντάλλαξε απόψεις.

Την Πέμπτη, 9 Αυγούστου, επισκέφτηκε τη Δεσκάτη στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Δεσκάτης και της ΔΕΠΑΠ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συναντήθηκε και συζήτησε με κατοίκους της Παλιουριάς τα προβλήματα που πρόεκυψαν από τη δημιουργία της λίμνης Ιλαρίωνα.

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη

This entry was posted on Σάββατο, 11 Αυγούστου, 2012 at 20:34 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply