Η 13η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για τους Έλληνες αθλητές δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο και μπορεί να χαρακτηριστεί έως και κακή!

Συγκεκριμένα η ελληνική αποστολή την Πέμπτη είχε τέσσερις συμμετοχές με άσχημα αποτελέσματα.

Η Στεργίου ρίχτηκε στην μάχη του ύψους στις γυναίκες αλλά αποκλείστηκε στον προκριματικό καθώς είχε επίδοση στα 1.93μ. ενώ εκτός του τελικού στα 800μ. έμεινε η Φιλάνδρα, με χρόνο 2:04.42.

Την 15η θέση της γενικής κατάταξης στην ελευθέρα 55 κιλών της πάλης έμεινε η Πρεβολαράκη, καθώς ηττήθηκε από την Ράτκεβιτς από το Αζερμπαϊτζάν στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Όσον αφορά στην Λυμπερτά, η ελληνίδα κολυμβήτρια έμεινε 22η θέση της γενικής κατάταξης στα 10χλμ. ανοικτής θαλάσσης με επίδοση 2:04:26.5.

Τέλος, οι Δόικα, Ζαφειρίου, Ζάχου, Κυριακή, Λουκάγκου και Σαμαρά έμειναν στην ένατη θέση στο πρώτο πρόγραμμα με μπάλες του ανσάμπλ με 25.875 βαθμούς. Παρόλο ότι έκαναν ένσταση για την βαθμολογία δεν βελτιώθηκε η θέση της ομάδας.

www.woop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.