Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

LONDON 2012- Δίχως κάτι το αξιοσημείωτο πέρασε η 13η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων για τους Έλληνες αθλητές

Αύγουστος 10th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η 13η μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για τους Έλληνες αθλητές δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο και μπορεί να χαρακτηριστεί έως και κακή!

Συγκεκριμένα η ελληνική αποστολή την Πέμπτη είχε τέσσερις συμμετοχές με άσχημα αποτελέσματα.

Η Στεργίου ρίχτηκε στην μάχη του ύψους στις γυναίκες αλλά αποκλείστηκε στον προκριματικό καθώς είχε επίδοση στα 1.93μ. ενώ εκτός του τελικού στα 800μ. έμεινε η Φιλάνδρα, με χρόνο 2:04.42.

Την 15η θέση της γενικής κατάταξης στην ελευθέρα 55 κιλών της πάλης έμεινε η Πρεβολαράκη, καθώς ηττήθηκε από την Ράτκεβιτς από το Αζερμπαϊτζάν στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Όσον αφορά στην Λυμπερτά, η ελληνίδα κολυμβήτρια έμεινε 22η θέση της γενικής κατάταξης στα 10χλμ. ανοικτής θαλάσσης με επίδοση 2:04:26.5.

Τέλος, οι Δόικα, Ζαφειρίου, Ζάχου, Κυριακή, Λουκάγκου και Σαμαρά έμειναν στην ένατη θέση στο πρώτο πρόγραμμα με μπάλες του ανσάμπλ με 25.875 βαθμούς. Παρόλο ότι έκαναν ένσταση για την βαθμολογία δεν βελτιώθηκε η θέση της ομάδας.

www.woop.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Αύγουστος 10th, 2012 at 07:11 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply