http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/08/09/235259.jpgΟι Αρκάδες έμειναν στο 0-0 με την Μαρίτιμο και σε συνδυασμό του 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, μένουν εκτός συνέχειας Europa League.

Πολύ καλή η ομάδα του Τσιώλη, έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε δοκάρι με τον Ναβάρο, ενώ με δέκα παίκτες από το 69’ οι Πορτογάλοι λόγω αποβολής του Φερέιρα.

Το λάθος του κορυφαίου σήμερα, Ουσέρο, στο παιχνίδι της Τρίπολης, στοιχίζει στον Αστέρα, ο οποίος πλέον, προσγειώνεται στην ελληνική πραγματικότητα.

«Πάμε να κρατήσουμε το 0-0 και να χτυπήσουμε στην κόντρα», φέρεται να είναι ο Τσιώλης στους παίκτες του πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Οι Αρκάδες, έχοντας αυτό στο μυαλό τους, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο να παίξουν όπως είχαμε συνηθίσει τον Αστέρα την περσινή σεζόν. Οι Ναβάρο και Ράγιος ήταν… «μανούλα καημένη» για την αντεπίθεση, ενώ ο Περόνε πάλευε με τα θηρία στην επίθεση.

Οι ευκαιρίες, παρόλα αυτά ήρθαν, όμως δεν έγιναν γκολ στο πρώτο μέρος με τους Ουσέρο και Ναβάρο να είναι οι πιο κινητικοί και πιο δραστήριοι. Παράλληλα πολύ καλή ήταν η παρουσία των Μπαρτολίνι και Σανκαρέ, οι οποίοι δεν άφηναν τον Φιντέλης από τα μάτια τους και σε συνδυασμό με τα ντουμπλαρίσματα των Αλβάρες και Χουανίτο δεν δέχονταν εύκολα επιθέσεις.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Ο Αστέρας κρατούσε την μπάλα ήλεγχε το παιχνίδι και δημιουργούσε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σαλίν. Κάτι η απειρία στα τελειώματα, κάτι το άγχος που βάραινε τα πόδια και ο Αστέρας δεν μπορούσε να σκοράρει. Ο Τσιώλης ρίσκαρε, πιο νωρίς απ’ ότι υπολογιζόταν βάζοντας στη μάχη τον Μπακασέτα.

Οι Αρκάδες συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και μάλιστα, στο 69’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες. Ο Φερέιρα έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Ουσέρο και έφυγε για τα αποδυτήρια αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας, ο οποίος πίεσε ακόμα περισσότερο και κέρδισε ακόμα πιο πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα λεπτά κυλούσαν και η ομάδα του Τσιώλη πίεζε, ενώ το γκολ θα μπορούσε να έρθει, αν το σουτ του Ναβάρο δεν έβρισκε το δοκάρι του Σαλίν στο 80’. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα και με τον Αστέρα να αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης και την Μαρίτιμο να είναι στα πλέι οφ του Europa League.

Μαρίτιμο (Πέδρο Μάρτινς): Σαλίν, Μπρίγκελ, Γκιγέρμε, Ρομπέρζ, Φερέιρα, Λουίζ, Ντανίλο (60’ Αντόνιο), Μιράντα, Έλντον (73’ Ρόσι), Σάμι, Φιντέλις (77’ Αντίλσον).

Στον πάγκο: Ρικάρντο, Όλιμ, Σεμέντο, Μπριγκίντο.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Αλβάρες (61’ Μπακασέτας), Ουσέρο (74’ Φραγκουλάκης), Ναβάρο, Ράγιος, Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Φορμίκα, Καστέλς, Γιαλούσης, Έγκον.

Διαιτητής: Βαλέρι (Ιταλίας)
Βοηθοί: Γκρίλι (Ιταλίας), Μπαρμπιράτι (Ιταλίας)

 

Χρήστος Οικονόμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.