Την Κυριακή στην Ελλάδα ο Πορτογάλος μέσος για να υπογράψει για 3+1 χρόνια…

http://www.woop.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/2012_08/machado.jpgΗ κίνηση που αναμενόταν για τα χαφ του Ολυμπιακού… έγινε! Ο Πάουλο Μασάδο αναμένεται την Κυριακή στη χώρα, μας, αφού το deal με την Τουλούζ που θα τον ντύσει στα ερυθρόλευκα, προχώρησε!

Μέλημα των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν η απόκτηση ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή ακόμη για τη μεσαία γραμμή και η προσθήκη του Μασάδο καλύπτει αυτήν ακριβώς την επιθυμία του Λεονάρντο Ζαρντίμ και της διοίκησης.

Η συμφωνία με την Τουλούζ έκλεισε στα 2,7-2,8 εκατομμύρια € και αφορά σε συμβόλαιο 3+1 ετών με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή στη χώρα μας για να ρυθμιστούν τα τυπικά και να γίνει επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος ο Μασάδο είναι, όπως αναμενόταν, κατενθουσιασμένος με την προοπτική μεταγραφής του στους «ερυθρολεύκους», αφού είχε εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεσή του να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό. Ακόμη και μία τελευταία προσπάθεια που έκανε η διοίκηση της Τουλούζ να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της ομάδας, δεν απέφερε καρπούς και έτσι πολύ σύντομα ο Πορτογάλος θα γίνει κάτοικος Πειραιά.

Κοντά σε… δάσκαλο!

Σε ότι αφορά την αμυντική γραμμή τώρα, εκεί όπου ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ενισχυθεί με έναν ακόμη στόπερ, τα νέα μοιάζουν και είναι πολύ θετικά.

Πρόθεση της διοίκησης των Πειραιωτών είναι να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή με ηγετικές ικανότητες και έμπειρο, ικανό να «διδάξει» και τους νεαρότερους σέντερ μπακ που υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση αυτή είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πράγμα που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στο να «κλείσει» τον ποδοσφαιριστή που έχει «στοχεύσει». Νεότερα επί του θέματος, μάλιστα, αναμένονται πολύ σύντομα.

www.woop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.