http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/5D18CAEC559190B844E0D6CF072D61AE.jpgΕπτά αθλητές του Καμερούν έχουν εξαφανιστεί από το Ολυμπιακό χωριό στο Λονδίνο, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της χώρας.

Οι επτά αθλητές -πέντε πυγμάχοι, ένας κολυμβητής και μια παίκτρια ποδοσφαίρου- είναι ύποπτοι για αποχώρηση, προκειμένου να παραμείνουν στην Ευρώπη για οικονομικούς λόγους.

«Ό,τι άρχισε ως φήμη, τελικά αποδείχθηκε αλήθεια. Επτά αθλητές από το Καμερούν που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012, εξαφανίστηκαν από το Ολυμπιακό χωριό», τόνισε ο επικεφαλής της αποστολής, Ντέιβιντ Οτζόνγκ, σε ένα μήνυμα προς το υπουργείο.

Ο Οτζόνγκ υποστήριξε ότι η αναπληρωματική τερματοφύλακας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Ντρουσίλε Νγκάκο, ήταν η πρώτη που εξαφανίστηκε. Δεν ήταν στις 18 που επιλέχθηκαν μετά την προ-ολυμπιακή προετοιμασία στη Σκωτία.

Ενώ οι συμπαίκτριες της έφυγαν για το Κόβεντρι για την τελευταία αναμέτρησή τους με τη Νέα Ζηλανδία, εξαφανίστηκε. Μερικές ημέρες αργότερα, ο κολυμβητής Πολ Εκανέ Εντινγκέ και τα προσωπικά του αντικείμενα, επίσης δεν βρέθηκαν στο δωμάτιό του.

Ο Οτζόνγκ πρόσθεσε ότι οι πέντε πυγμάχοι, που είχαν αποκλειστεί από τους αγώνες, Τόμας Εσόμπα, Κρίστιαν Ντονφάκ Ατζουφάκ, Αμπντόν Μεγουολί, Μπλεζ Γέπμου Μεντούο και Σερζ Αμπομο, εξαφανίστηκαν την Κυριακή από το Ολυμπιακό χωριό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.