Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Στους «δέκα πιο επικίνδυνους Ευρωπαίους πολιτικούς» περιλαμβάνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα το περιοδικό «Spiegel»…

Αύγουστος 7th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στο τοπ-10 των επικίνδυνων πολιτικών

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Spiegel», στη λίστα είναι ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και δύο Γερμανοί πολιτικοί που ζητούν την «παραδειγματική» αποπομπή της Ελλάδας από το ευρώ. Οσον αφορά τον Αλ. Τσίπρα, το περιοδικό αναφέρει: «Η πιο πρόσφατη πρότασή του είναι περίπου πως η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αρνηθεί απλώς να συζητήσει με την τρόικα και θέλει να ?ποινικοποιήσει? την ιδιωτικοποίηση κρατικών επιχειρήσεων».

Το περιοδικό σημειώνει ακόμη ότι «έχει χαρακτηριστεί “ο πιο επικίνδυνος άνδρας της Ευρώπης”, καθώς ηγείται της ριζοσπαστικής Αριστεράς στην Ελλάδα η οποία “κυνηγά” την κυβέρνηση, υπολογίζοντας πως δεν μπορεί κανείς να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ».

Οσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη της λίστας, το περιοδικό αναφέρει τον Μ. Ζέντερ, υπουργό Οικονομικών της Βαυαρίας, τον Αλ.Ντόμπριντ, γενικό γραμματέα του CSU (αδελφού κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών), τον Σ. Μπερλουσκόνι και τον κατάλογο συμπληρώνουν η Μ. Λεπέν, ο Τ. Σόινι, πρόεδρος του αντιευρωπαϊκού κόμματος των «Αληθινών Φινλανδών», ο Βρετανός Ν. Φάρατζ του «Ανεξάρτητου Κόμματος του Ηνωμένου Βασιλείου», ο επικεφαλής του αυστριακού ακροδεξιού κόμματος FPO, ο Ολλανδός Χ. Βίλντερς και ο Ούγγρος πρωθυπουργός Β. Ορμπάν.

This entry was posted on Τρίτη, Αύγουστος 7th, 2012 at 14:05 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply