Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Απίστευτο: Παπάς αρνήθηκε να κοινωνήσει κοριτσάκι 9 ετών!

5 Αυγούστου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/a682ae6116aa934fc95a9b8954caa1ed_L.jpgΑπίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα με ιερέα που αρνήθηκε να κοινωνήσει κοριτσάκι 9 ετών, γιατί δεν του άρεσε το ντύσιμό του.

Σύμφωνα με το dete.gr, το πρωί εκείνης της Κυριακής ο παππούς και η γιαγιά του παιδιού πήγαν το κοριτσάκι να κοινωνήσει. Η 9χρονη φορούσε καλοκαιρινά ρούχα και ο παπάς «τα πήρε στο κρανίο» στην κυριολεξία: «Να πάτε να το ντύσετε και να το φέρετε να κοινωνήσει» τους είπε και όταν εκείνοι αντέδρασαν, δηλώνοντάς τους πως πρόκειται για ένα μικρό κορίτσι μόλις 9 ετών. Τότε ο ιερέας τους έβαλε τις φωνές!

Το τι έγινε στην εκκλησία δεν περιγράφεται! Όσοι πιστοί ήταν εκείνη την ώρα στην εκκλησία παρενέβησαν, αλλά εκείνος ήταν απτόητος! Δεν άλλαζε με τίποτα την άποψή του. Τι να κάνουν και οι παππούδες, μπροστά στην επιμονή του ιερέα αποφάσισαν να υποχωρήσουν. Προφανώς οι παππούδες ενημέρωσαν τους γονείς οι οποίοι φανερά εκνευρισμένοι πήγαν στην εκκλησία και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ιερέα.

Δεν του άλλαξαν όμως την άποψη.

Οι γονείς έφυγαν, το περιστατικό όμως απασχόλησε έντονα την τοπική κοινωνία.

Κάτοικοι υποστήριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό που ο ιερέας είχε επιδείξει αδικαιολόγητη αυστηρότητα.

This entry was posted on Κυριακή, 5 Αυγούστου, 2012 at 11:41 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply