Συνελήφθη ισοβίτης που δραπέτευσε το 2011-Στην κατοχή του ολόκληρο οπλοστάσιο Συνελήφθη χθες στο Χαλάνδρι, δραπέτης ο οποίος είχε καταδικαστεί για την δολοφονία δυο αστυνομικών το 1990. Πέρυσι του χροηγήθηκε άδεια από την οποία δεν επέστρεψε. Στην κατοχή του βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο.

Πρόκειται για τον 45χρονο Αντώνη Καραμολέγκο, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία των αστυνομικών Βούλγαρη και Παπαλουκά, σε ποινή κάθειρξης δις ισόβια, 11 χρόνια και 86 μήνες, αλλά τον Ιανουάριο του 2011 του χορηγήθηκε από τις φυλακές Αγιάς άδεια 11 ημερών, από την οποία και δεν επέστρεψε.

Ο 45χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου και πάνω του είχε ένα πιστόλι μάρκας Glock, με γεμιστήρα με οκτώ φυσίγγια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία που διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου Scorpion με δύο γεμιστήρες, ένα πιστόλι με γεμιστήρες, δύο κυνηγετικές καραμπίνες, 173 φυσίγγια, δύο δενδρύλλια κάνναβης, ένα χιτώνιο με διακριτικά Ελληνικής Αστυνομίας, (στολή εκστρατείας) με διακριτικά Ειδικού Φρουρού, ένας πολυκαναλικός ασύρματος, κιάλια, ένα φορητό τηλεσκόπιο, μία πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας μοτοσικλέτας και δύο μοτοσικλέτες, για τη μία εκ των οποίων είχε δηλωθεί κλοπή.

Συνελήφθη ισοβίτης που δραπέτευσε το 2011-Στην κατοχή του ολόκληρο οπλοστάσιο

Στο σπίτι όπου μετέβησαν οι αστυνομικοί για τη διενέργεια της ανωτέρω έρευνας, εντοπίστηκε 41χρονη, φίλη του συλληφθέντα, η οποία κατείχε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 2,04 γραμμ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 41χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία ζώνη εξάρτυσης αστυνομικού, ένας σουγιάς, ένα φυσίγγιο των 9mm και τρία κινητά τηλέφωνα.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής. Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.