Τα αποτελέσματα όλων των Ελλήνων

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/12/08/02/224433.jpgΣυνέχισαν να εντυπωσιάζουν Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου, αφού προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών που θα διεξαχθεί το Σάββατο, πετυχαίνοντας μάλιστα το δεύτερο καλύτερο χρόνο.

Ανάλογες ελπίδες γέννησε και η παρουσία των Παπαχρήστου, Τσίλη, Τζιάλλα και Χρήστου στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, αφού κι εκεί θα υπάρξει ελληνική εκπροσώπηση στον τελικό του Σαββάτου.

Μετά τις εντυπώσεις, η Εθνική πόλο κέρδισε και τους βαθμούς της νίκης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 11-4 του Καζακστάν και έμεινε ζωντανό συο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αντίθετα, δεν ήταν καλά τα νέα της ημέρας στην πισίνα όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα της κολύμβησης. Ο Γιάννης Καλάργαρης κατέλαβε την 30η θέση της γενικής κατάταξης στα 50 μέτρα ελεύθερο, ενώ ο Στέφανος Δημητριάδης κατετάγη 40ος στα 100 μέτρα πεταλούδα.

Στην ιστιοπλοΐα, το δίδυμο Δήμου/Πατενιώτη παρέμειναν στην 20η θέση στην κατηγορία 49er.

Δεν αποδείχθηκε καλή ημέρα η Πέμπτη ούτε για τους Αιμίλιο Παπαθανασίου και Αντώνη Τσότρα, οι οποίοι έπεσαν στην 13η θέση στα Star.

Από την ίδια θέση (13η), αλλά στα Finn θα συνεχίσει τις προσπάθειές του και ο Γιάννης Μιτάκης μετά από 8 ιστιοδρομίες.

Ελαφρώς καλύτερη πορεία για τους Καμπουρίδη/Παπαδόπουλο στα 470, αφού οι Έλληνες ιστιοπλόοι βρίσκονται στην 11η θέση.

Στα RS-X η Αγγελική Σκαρλάτου συνεχίζει να καταλαμβάνει την 16η θέση της κατάταξης (διαβάστε περισσότερα), ενώ στην ίδια κατηγορία, αλλά στους άνδρες, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης έχασε έδαφος και βρίσκεται πλέον στην 7η θέση .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.