Kάνει λόγο για στρατηγικό αδιέξοδο και χαρακτηρίζει όνειρο τη σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης

Εκτός Κ.Ο. της ΝΔ έπειτα από σχόλιο του στο twitter ο Ν. ΝικολόπουλοςΕκτός ΚΟ της ΝΔ έπειτα από σχόλιο του Νικολόπουλου στο twitter. Ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, με δήλωση του στο twitter, κάνει λόγο για στρατηγικό αδιέξοδο και … χαρακτηρίζει όνειρο τη σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης. Παραπέμπεται την ίδια στιγμή στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με το ερώτημα της διαγραφής.

«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης, ‘όνειρο ήταν’, τη λησμονήσαμε!» έγραψε στο Twitter ο Νίκος Νικολόπουλος, με αποτέλεσμα να έρθει άμεσα η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Σε άλλο tweet που ακολούθησε ανέφερε: «Ύφεση για το βιβλίο Γκίνες. Η Ελλάδα έχει τα περισσότερα συνεχή χρόνια σε ύφεση από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο! Ο τόπος δεν αντέχει άλλο.»

Ο Νίκος Νικολόπουλος βρισκόταν εδώ και καιρό σε τροχιά σύγκρουσης με τη Νέα Δημοκρατία. Είχε οριστεί αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, ωστόσο, παραιτήθηκε λίγες μέρες αργότερα.

Τότε είχε χαρακτηρίσει μεγάλη τιμή να τον συμπεριλάβει ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, αλλά απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους τόνισε ότι «θεωρώ ακόμα μεγαλύτερη τιμή να κρατώ το λόγο μου σε εσάς».

Υπεραμύνθηκε των λόγων για τους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του, διέψευσε ότι οι σχέσεις του με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση ήταν κακές και άφησε αιχμές κατά όσων έβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εναντίον του με αφορμή την παραίτηση.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκο Νικολόπουλο.

Παράλληλα, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.