Τελικά η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατέληξε σε κάτι

http://www.woop.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/2012_08/905317.jpgΟ Θωμάς Μαύρος είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Ανδρέας Δημητρέλος διευθύνων σύμβουλος, ενώ παραιτήθηκε ο Μάκης Κασνακίδης, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης, που κράτησε 4,5 ώρες, είχε πολλές εντάσεις, που παρολίγο να φτάσουν και σε πολύ χειρότερα πράγματα πριν τελειώσει με τη φράση «Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι, με τη βοήθεια του κόσμου μας, για το καλό της ΑΕΚ», του Θωμά Μαύρου που γνώρισε την αποθέωση από όλους.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος ως διευθύνων σύμβουλος, θα προχωρήσει τα θέματα που «καίνε» την ομάδα, ενώ θα είναι υπεύθυνος και για το νόμο. Το υπόλοιπο ΔΣ παραμένει ίδιο με εξαίρεση τον Μάκη Κασνακίδη, τη θέση του οποίου πήρε ο Θωμάς Μαύρος.

Από την επεισοδιακή συνέλευση δεν μπορούσε να λείπει και η Original η οποία πίεζε τον Μαύρο να βγει από τώρα μπροστά. «Μπες εσύ πρόεδρος από σήμερα. Εσένα μόνο αγαπάμε και σε εμπιστευόμαστε απόλυτα. Πρόσεξε τα λαμόγια που είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουμε σε όλες τις προσπάθειες. Γίνε πρόεδρος τώρα και πάμε όλοι μαζί», ήταν το μήνυμα των οργανωμένων στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και νύν πρόεδρο της ΑΕΚ.

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις της γενικής συνέλευσης ήταν η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2,5 εκατ. ευρώ, κάτι που επιθυμούσε και ο Μαύρος προκειμένου να μετατραπεί η ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης, όπως είχε ζητήσει εξ αρχής ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ.

Πριν όμως απ΄όλα αυτά προηγήθηκαν πολλά επεισόδια, κόντρες μεταξύ των Δημητρέλου, Βούρου, Κασνακίδη και Ηλιόπουλου. Κατά την τοποθέτηση του Γιάννη Βούρου, υπήρξε ένταση καθώς κάποιοι που ήταν συγκεντρωμένοι τον κατηγόρησαν για το ρόλο του στο γηπεδικό αλλά και στο θέμα με τους Κινέζους επενδυτές. Αργότερα, το κλίμα συνέχισε να είναι τεταμένο με τον πρώην βουλευτή να επιτίθεται κατά του Ανδρέα Δημητρέλου, αλλά να δέχεται τα βέλη του Μάκη Κασνακίδη.

Σε αντίθεση με το …γενικό κλίμα, ενωτικός ήταν στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος είπε: «Όταν είχαμε πάει την πρώτη φορά στο μαγαζί του Θωμά και του προτείναμε να μπει, δεν ήθελε. Η σκέψη του ήταν να μαζέψει χρήματα από τις αιτήσεις. Μετά έλεγε για 6-7 εκατ. ευρώ. Ήταν συγκεκριμένος τότε. Μετά τον πίεζαν ο Δημητρέλος και ο Ηλιόπουλος να μπουν άμεσα. Του είπα να προαναγγέλλει αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου για να μπουν τα χρήματα. Μου είπε μπαίνω αλλά δεν θέλω να γίνω πρόεδρος.

Εδώ είναι και ας με διαψεύσει. Ο Μαύρος ζητά λεφτά από διαρκείας και δηλώσεις συμμετοχής. Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ απογοητευμένος και έχει οικονομικά προβλήματα. Δεν υπάρχει μόνο πρόβλημα στην ΑΕΚ, αλλά σε όλες τις ομάδες. Η Ερασιτεχνική θα απέχει από την ψηφοφορία από το ΔΣ γιατί δεν υπάρχει ενότητα. Εμείς θέλουμε αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και στηρίζουμε τον Θωμά Μαύρο. Όχι όμως τους γύρω του που προκαλούν διχασμό».

Σε ότι αφορά στην Original, εκπρόσωπος του συνδέσμου είπε τα εξής: «Εμείς ήρθαμε εδώ για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Δυστυχώς είστε όλοι για την καρέκλα. Εμείς ξέρουμε ποιοι φταίνε. Είμαστε στο παρά ένα να ξέρετε. Το θέμα είναι ποιος μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Αν αλλάξει το Δ.Σ. στην ουσία δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό. Το αν υπήρξε κάποιος μεγάλος ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει και ότι θα είναι καλός πρόεδρος. Είδαμε και τον Ντέμη. Να μην καεί και ο Μαύρος. Μπορεί να εγγυηθεί ο ίδιος ότι σε περίπτωση που κάνει το δικό του Δ.Σ. δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα η ΑΕΚ;

Έχει βρει χρηματοδότη; Αν ναι ας βάλουν τα λεφτά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Το θέμα δεν είναι η αλλαγή των προσώπων. Ο Μαύρος δεν μας έχει μιλήσει καθόλου για λεφτά, μόνο για το Δ.Σ. Τίποτα για λεφτά. Αύξηση υπάρχει όποιος θέλει λοιπόν βάζει. Εμείς σήμερα θέλαμε να διασφαλίσουμε την ενότητα αλλά η ενότητα χάθηκε μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά», κατέληξε το μέλος της Original.

www.woop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.