Μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό STAR FM 93,3 και προσφέρουν σε 7 τυχερούς τη δυνατότητα να σπουδάσουν στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε όποια από τις 67 ειδικότητες αυτοί επιθυμούν, σε τομείς σπουδών όπως: Υγεία, Ομορφιά, Πληροφορική, ΜΜΕ, Τουρισμός, Επισιτισμός, Μηχανολογία & Μεταφορές, Εφαρμοσμένες Τέχνες, Δομικά, Παιδαγωγικά, Οικονομία και Διοίκηση.

 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου στις 12:00, στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη (Βαλαωρίτου 9), όπου και θα αναδειχθούν οι 7 τυχεροί του διαγωνισμού που θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πλήρως αναγνωρισμένο πτυχίο επαγγελματικής κατάρτισης.

 

Ο μεγάλος διαγωνισμός υποτροφιών ξεκίνησε! Συντονιστείτε στον Star FM 93,3 και διεκδικήστε υποτροφίες σπουδών στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310552406, email: iek@xinis.net

www.iekxini.edu.gr

iek@xinis.net

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδος. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή και την M-Stat.

 

  1. Έγκυρη συμμετοχή μέσω SMS θεωρείται αυτή που περιέχει τον κωδικό συμμετοχής και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα. Για κάθε συμμετοχή που δεν περιέχει τα σωστά στοιχεία, αποστέλλεται μήνυμα με οδηγίες για έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

 

  1. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 26/07/2012, 00:00 έως τις 10/09/2012, 23:59.

 

  1. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στις 11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:00, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη. Τα ονόματα των νικητών και των επιλαχόντων θα ανακοινωθούν στο site του ΙΕΚ ΞΥΝΗ www.iekxini.edu.gr.

 

  1. Υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλών συμμετοχών στον διαγωνισμό.

 

  1. Το κόστος συμμετοχής στο διαγωνισμό μέσω SMS είναι €0,50 πλέον ΦΠΑ.

 

  1. Τα δώρα που θα δοθούν στο διαγωνισμό είναι:
  • 1 ετήσια υποτροφία στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ (η κάθε υποτροφία αντιστοιχεί σε επιδότηση δύο εξαμήνων σπουδών και ισχύει για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-13).
  • 6 εξάμηνες υποτροφίες στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ (η κάθε υποτροφία αντιστοιχεί σε επιδότηση ενός εξαμήνου σπουδών και ισχύει για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-13).

 

  1. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, δεν δεσμεύει τους νικητές του διαγωνισμού στον τύπο προγράμματος σπουδών που θα επιλέξουν.

 

  1. Τα δώρα δεν μπορούν να αλλαχθούν με χρηματικό ποσό.

 

10.  Οι νικητές του διαγωνισμού, θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους σε διετές πρόγραμμα σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.