Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείγματα DNA λαμβάνουν οι αρχές της Πάρου για να εξιχνιάσουν την υπόθεση της 15χρονης

Αύγουστος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Λίστα 50 ατόμων

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/7645AD3DB665D5D25E12FA4EC5DF4A8D.jpgΔείγμα DNA από πέντε άτομα έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι αστυνομικές αρχές της Πάρου που ερευνούν την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 15χρονου κοριτσιού το απόγευμα της 22ας Ιουλίου στην παραλία της Χρυσής Ακτής.

Τα πέντε άτομα προσήλθαν με τη θέλησή τους στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να αποκλειστεί η συμμετοχή τους στον τραυματισμό της 15χρονης. Και οι πέντε βρίσκονται σε μια λίστα 50 ανθρώπων που κλήθηκαν από τις Αρχές να καταθέσουν τι γνωρίζουν για το περιστατικό.

Σύμφωνα με Τα Νέα, τα άτομα αυτά κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες, γιατί την ώρα που υπολογίζεται πως σημειώθηκε η επίθεση στην κοπέλα βρίσκονταν στην παραλία. Μεταξύ αυτών είναι παραθεριστές, αλλοδαποί εργάτες νεοανεγειρόμενης οικοδομής, αλλά και ντόπιοι που γνώριζαν την οικογένεια της 15χρονης.

Τις επόμενες ημέρες πάντως θα ζητηθεί και από άλλους που βρίσκονταν στην παραλία να δώσουν βιολογικό υλικό. Υπολογίζεται πως στα τέλη της επόμενης εβδομάδας οι διωκτικές Αρχές θα έχουν στα χέρια τους τα πρώτα αποτελέσματα από την εργαστηριακή ανάλυση των δειγμάτων.

Παράλληλα ζητήθηκε από το Λιμενικό η λίστα με όσους έφυγαν από την Πάρο τις επόμενες ημέρες από την επίθεση, με σκοπό να γίνει επεξεργασία της και να εντοπισθεί η πιθανή παρουσία κάποιου στην παραλία την ώρα της επίθεσης.

Πάντως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Κατά Εγκλημάτων Ζωής εκτιμούν πως η επιλογή του τόπου της επίθεσης μόνο τυχαία δεν ήταν και παραπέμπει σε άτομο που γνωρίζει καλά την περιοχή.

Η 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.

This entry was posted on Τετάρτη, Αύγουστος 1st, 2012 at 13:11 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply