Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Βασιλίτσα – Κεραυνός σκότωσε 500 πρόβατα…

Αύγουστος 1st, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μεγάλη καταστροφή υπέστη κτηνοτρόφος στην περιοχή της Βασιλίτσας. Κεραυνός σκότωσε τα 500 από τα 650 πρόβατα που διέθετε το κοπάδι του άτυχου 65χρονου Αθανασίου Σπανογιάννη από τον Τύρναβο, ο οποίος ευτυχώς ο ίδιος, (εκτός από το σοκ που υπέστη), είναι καλά στην υγεία του.

Αν και το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης (1/8) στην περιοχή της Κόνιτσας, (διοικητικά ανήκει στα Ιωάννινα), άμεση ήταν η αντίδραση των Αστυνομικών υπηρεσιών των Γρεβενών που παρά το δύσβατο της περιοχής, έφτασαν έγκαιρα στο σημείο και κατέγραψαν την πρωτοφανή καταστροφή του κτηνοτρόφου ο οποίος διέθετε εκεί στάνη για τα πρόβατά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-Fm.gr, o κεραυνός έπεσε 200 περίπου μέτρα διπλά από τη στάνη του που βρίσκεται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 1.700 μέτρων.

This entry was posted on Τετάρτη, Αύγουστος 1st, 2012 at 22:54 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply