Καλή η τρίτη «γαλανόλευκη» μέρα

http://www.woop.gr/sites/default/files/imagecache/original_max/2012_07/9795696.jpg

Με αποκορύφωμα την νίκη των Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη με 2-1 κόντρα στις Ρωσίδες Βάσινα και Βοζάκοβα, ολοκληρώθηκαν οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών την τρίτη μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το ελληνικό δίδυμο πλέον έχει βάσιμες ελπίδες να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς στον όμιλο τους όλες οι ομάδες είναι ισόβαθμές και όλα θα κριθούν την Τετάρτη (1/8, 11.00) στην αναμέτρηση με το κινεζικό δίδυμο.

Επίσης, σημαντική επιτυχία υπήρξε για τα ελληνικά χρώματα στην κωπηλασία, καθώς στην στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, το ελληνικό πλήρωμα πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Στους… αποκλεισμούς τώρα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος δεν μπόρεσε να περάσει στον τελικό των 200μ. πεταλούδα φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Στέφανος Δημητριάδης αποκλείστηκε από τον προκριματικό.

Εκτός συνέχειας, με πολλά… παράπονα για την διαιτησία έμεινε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα στα -57 κιλά του τζούντο, ενώ αποκλεισμός υπήρξε και για την τοξοβόλο, Ευαγγελία Ψάρα.

Στο πινγκ πονγκ οι δύο πρωταθλητές μας, Παναγιώτης Γκιώνης και Καλλίνικος Κρεάνκα δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με νίκες και έμειναν εκτός συνέχειας.

Στην σκοποβολή και συγκεκριμένα στο skeet ο Νίκος Μαυρομάτης συνεχίζει όντας στην 10η θέση, ενώ το ίδιο κάνει και ο Ευθύμης Μίτας ο οποίος είναι στην 21η.

Στην ιστιοπλοΐα, τέλος, οι Παπαθανασίου και Τσότρας βρίσκονται στην 11η θέση, ενώ ο Γιάννης Μιτάκης στην 10η στην κατηγορία Finn.

Στα 49er, οι Δήμου και Πατεινιώτης είναι στην 19η θέση, στα Laser ο Βαγγέλης Χειμώνας από την 16η και στα Laser Radial η Άννα Αγραφιώτη βρίσκεται στην 29η θέση.

www.woop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.